All black everything

by - 09:53:00

All black everything


Crna boja, sinonim elegancije i stila, sastavni dio je garderobe svake žene. Ljepota crne boje je apsolutna, govorila je mademoiselle Coco Chanel. Svjetski dizajneri svake sezone ekspermentišu sa novim trendovima, ali crna je uvijek tu. Tajanstvena i sa mnogo lica crna boja je idealna za kombinovanje sa srebrnim i zlatnim  detaljima.

Nisam veliki ljubitelj crne boje jer nekad može izgledati dosadno, nezanimljivo ili obično. Uvijek prije posežem za jačim i upadljivijim bojama. U svemu tome veoma često postoji iznimka, pa naprosto ne mogu da odolim kupovini crnih komada odjeće, iako nisam taj tip. Ono što me uvijek privlači pri kupovini crne odjeće jeste bezbroj ideja koje proizilaze iz mašte zasnovane na  mnoštvu  modnih detalja. Ljepota crne odjeće ističe se sa modnim detaljima, a ja sam veliki obožavaoc svih modnih detalja.
Odavno već želim da vam prikažem jednu od meni dražih suknji, koja pruža mnoštvo kombinacija.....a kombinacija koju sam ja izabrala za dnevnu šetnju sa sekom, možete vidjeti u ovom postu. Pored toga tu je i torba koju sam dugo željela i konačno je moja :) a malo detaljnije o torbi ću pisati u jednom od narednih postova :)
Sreći nema kraja <3

all black everything


all black everything



all black everything



all black everything



all black everything

Kako vam se dopao ovaj outfit?
Hvala Vam na čitanju <3

Skirt: Pull & Bear
Shirt: H&M
Bag: Zara


You May Also Like

3 komentara