ROSE GOLD FUR COAT

by - 10:23:00

Rose Gold Fur Coat

fairynona

Moja ljubav prema bundama i kaputima je beskrajna. Nisam ljubitelj zime jer mi je uvijek hladno, ali zimu volim najviše zbog krznenih bundica, kapica, plišanih i vunenih komada. Boje koje najčešće biram i nosim tokom zime su uglavnom neke svjetlije nijanse roza boje. Poznatija kao rose gold boja jedna je od mojih najdražih boja.
Bundica koju možete vidjeti na slici dolazi iz New Yorkera. Naprosto je obožavam  jer uvijek upravo ona dominira u svakom outfitu. Kada poželim da se sredim i prošetam gradom, uvijek nju izvučem iz ormara. Sa njom mi se sve lijepo uklopi i svaka kombinacija koja ima rose gold bundicu za mene je savršena.

Jučerašnji dan je bio sunčan, iako hladan, ali obzirom da je kraj novembra doći će i hladniji dani. Lijepo vrijeme sam iskoristila za šetnju u kojoj sam uživala jer trenutno sam na zimskom odmoru. Obukla sam svoju omiljenu bundicu i uz nju ukombinovala plišanu torbu identične boje. Obožavam ih kada su zajedno :)
Nedavno sam nabavila i dvije beretke. Naravno, obje su pastelnih boja, siva i bijela. Bijela mi se savršeno uklopila u ovu kombinaciju. Šetajući kroz grad napravila sam nekoliko fotografija koje sam željela podijeliti sa vama.

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona



Kako vam se dopada ova kombinacija?
Hvala na čitanju <3

You May Also Like

2 komentara

  1. Predivna, kao i uvijek. Odakle je kapica? Bas mi se sviđa trend beretki.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mnogo, kapica je naručena na ebay :) i zadovoljna sam njenom kvalitetom.

      Izbriši