Rose Gold Summer Outfit

by - 07:31:00

Rose Gold Outfit

fairynona

Pastelne boje su trend koji je veoma brzo osvojio veliku popularnost. Te nijanse su moja velika ljubav, izgledaju veoma nježno i romantično posebno u kombinaciji sa bijelom bojom. Veoma često posežem kupovini takvih odjevnih komada ili modnih dodataka, pogotov u ljetnom periodu.

Danas je nedjelja, veoma lijep i sunčan dan, a uz sve to ja imam slobodan dan i mogu ga u potpunosti iskorisiti za ručak sa najbližima. Pored toga napravila sam i fotografije koju ću putem ovog posta podijeliti sa vama :)
Za takvu priliku odlučila sam se za jednostavan a pri tome elegantan outfit u kojem dominiraju svjetlije nijanse. Kako sam već poprimila tamniji ten, odjeća u svijetlim bojama je postala svakodnevnica jer ima odličan kontrast uz taman ten.
Izabrala sam Zara hlače koje sam kupila na zimskom sniženju i to je definitivno najbolja stvar koju sam pronašla u danima velikog sniženja. Materijal od kojeg su skrojene je viskoza, koju inače obožavam. Naizgled su jednostavne, dubljeg struka, kraćih i širih nogavica koje lagano padaju. Na gornjem dijelu imaju dvije nitne u zlatnoj boji koje su apsolutni pogodak čime hlače izgledaju elegantno i ženstveno. Uz njih sam izabrala bijelu majicu koju sam podavno naručila na Aliexpress i ona je najkvalitetnija stvar od moje cjelokupne online kupovine.
Salonke na špic su cipele koje treba svaka djevojka imati u svojoj kolekciji. Odavno nisam nosila cipele na petu, ali nedavno sam u Bershki kupila pastelne roze i uz to lakirane salonke na špic sa malom petom...osvojile su me na prvi pogled, a uz moj današnji outfit su se savršeno uklopile. I uz to sve, izabrala sam Myrana Cross torbu i narukvice iz Avona, te naušnice koje sam također naručila na Aliexpress. Ove naušnice su trentno moj najdraži nakit, naprosto sam opsjednuta njima. 
U nastavku detaljnije pogledajte fotografije.


fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

Danas sam bila raspoložena za elegantan i ženstven outfit a da se pri tome osjećam ugodno u svemu tome.
U nastavku možete vidjeti kako sve zajedno izgleda.

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona


Kako vam se dopada moj rose gold outfit? Što mislite o njemu?


Hvala Vam na čitanju <3

You May Also Like

2 komentara

  1. Predivno, ta torbica je ljubav na prvi pogled. ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala najljepša, slažem se, savršena je za ljeto <3

      Izbriši