VICTORIA´S SECRET Aqua Kiss & Rockin’ Body Luminous Perfecting Body Cream

by - 14:16:00

VS Losioni za tijelo


 fairynona

Drage moje čitateljice sigurno ste upoznate sa mojom ljubavi prema Victoria´s Secret proizvodima. O nekoliko proizvoda sam već pisala (ovdje) a ostale ću vam predstavit u narednom periodu. 
O VS proizvodima i odjeći mogu napisati samo riječi hvale. Njihova raznolika ponuda rublja je zaista kvalitetna i izdvaja se od ostalih brendova. Sigurna sam da je većina vas upoznata sa tim. Pored toga VS losioni i razni mirisni sprejevi su nezamjenjivi. Imaju u sebi divne mirisne note koje se dugo pamte.
Losione koje sam kao novitete koristila tokom ljeta moći ćete upoznati  u ovom postu.

fairynona

fairynona

fairynona

Kao što možete vidjeti na slikama radi se o setu pod nazivom Aqua Kiss i losionu koji ima veoma privlačnu i upadljivu ambalažu. 

Aqua Kiss je jedan od mnogobrojnih setova koji dolazi iz Victoria´s Secret kuće. Cjelokupan set se sastoji od gela za tuširanje, losiona, spreja i parfema. Na našem tržištu u DM dostupan je losion i sprej koji je u ovom brendu poznatiji pod nazivom mist.
Nekada krajem ljeta ove setove ste mogli pronaći na policama DM-a po cijeni od 40KM. Obzirom da sam strastveni ljubitelj svega što dolazi iz VS upotpunila sam svoju kolekciju sa ovim setom.

fairynona

fairy nona

Kao što vidite na slici ambalaža ovog seta je u ombre plavoj boji koja prelazi u zlatnu nijansu. Boja se idealno uklopila uz naziv Aqua Kiss. Mirisni losion dolazi u plastičnoj ambalaži sa količinom od 236ml. Na površini ambalaže se nalazi logo Victoria´s Secret koji je ukrašen zlatnim slovima. Elegantna izdužena tubica na svom kraju ima zlatni čep koji je ujedno i oslonac ovoj tubici. Rubovi čepa su također ukrašeni logom u zlatnoj boji. Upotreba losiona je jednostavana pomoću dugmeta na čepu koje pritisnite i izađe dovoljna količina losiona. 

Mirisni sprej za tijelo poznatiji kao mist dolazi u plastičnoj bočici, u količini od 250ml. Bočica je također izrađena u ombre plavo-znatnim tonovima i nema na sebi nikakve naljepnice, tako da možete vidjeti količinu tečnosti. Ono što je veoma neobično jeste čep koji krasi ovu bočicu. Čep se ističe sa svojim okruglim oblikom u zlatnoj boji. Izrađen je od čvrste plastike i naizgled podsjeća na skupocjeno staklo. Zaista divno pakovanje koje možete vidjeti u narednim slikama.

fairy nona

fairy nona

fairynona

fairynona

fairynona

Aqua Kiss set namjenjen je ljubiteljima osvježavajućih mirisa.
Sam losion se prije svega ističe mirisom koji ćete uočit odmah pri otvaraju tubice. Intenzivan osvježavajući miris ispunjen je svježijim notama i mnogo se razlikuje od mnogih slatkih mirisa koji se nalaze u VS ponudi. Pored mirisa, hidratacija koju nude ove kreme je nevjerovatna. Do 24 sata koža ostaje nježna. Za razliku od mnogih krema koje samo kratkotrajno njeguju kožu, u ovom slučaju možete biti sigurni da i koža koja je veoma suha može biti hidrirana i na dodir nježna. Kombinacija kreme i mista je namjenjena za dugotrajni miris na koži. U biti ovaj set može zamijeniti parfem. Mist možete koristi po cijelom tijelu, a najviše se osjeti ukoliko ga nanesete na pulsne tačke. Dugotrajan je i po 5-6 sati. Nije mi izazvao nikakve negativne posljedice na koži, poput  iritacije ili alergije. Također moram napomenuti da ne ostavlja tragove na odjeći.

Victoria’s Secret Rockin’ Body Luminous Perfecting Body Cream


fairynona

fairynona


Oduvijek sam bila ljubitelj neobičnih i unikatnih ambalaža. U raznoj ponudi VS sve kreme i sprejevi su donekle identičnog pakovanja, izuzev ovog. Ambalaža koja na sebi ima iscrtanu djevojku u rublju koje dolazi iz ove kuće, ne može biti neprimjetna. Od mnogobrojnih losiona sigurno je da će vam baš ovaj ukrasti svu pažnju.  
Losion dolazi u tubici srebrene boje sa roza čepom. U biti je jednostavno pakovanje, ali slika je ono što ga čini posebnim. Pored toga na pozadini tubice nalazi se poruka koja otkriva tajne ovog losiona.


fairynona

fairynona

fairynona


Ovo je jedan od najprodavanijih VS losiona. Ako ga jednom probate uvijek ćete se vraćati njegovoj kupovini. On nažalost nije dostupan na našem tržištu i cijena mu je visoka (35$ 100ml), ali tokom praznika bude snižen do 50%, pa ukoliko imate nekoga tko bi vam mogao kupiti, iskoristite to, jer je ukratko savršen. U nastavku možete pročitati šta je ono što ga čini posebnim.

Oduvijek sam bila ljubitelj losiona ispunjenih bilo kakvom vrstom sjaja i veoma često sam ih kupovala. Kada sam se susrela sa ovim losionom shvatila sam da sve što sam prije probala nije tako dobro kao ovo. Ovo je krema koja pruža kratak put do savršenog tijela. Sinonim koji se veže uz nju jeste da prekriva sva nesavršenstva na tijelu, jer svako tijelo ima dijelove koji trebaju usavršavanje.
Tajna koju nam je otkrila divna Victoria jeste da čak i njeni super modeli koriste malu pomoć da bi izgledale savršeno, a pomoć se krije u ovoj kremi. Bez obzira da li želite raskošan izgled na tijelu, luksuzan sjaj, zavodljiv dekolte, ova krema će vas dovesti do cilja.
Sastojci poput vitamina E i shea maslaca ostavljaju kožu hidriranom i nježnom na dodir, dok visoki procenat sjajnog dijamantnog praha ostavlja na koži iluziju sjajnog završetka. Tekstura kreme je veoma gusta, ali lako razmaziva. Kada je razmažete po tijelu, relativno brzo se upije, za nekih 5 minuta. Ne ostavlja masan trag niti flekice na odjeći, ali morate biti oprezni i sačekati da se upije jer je krema u bež boji. 

Ovaj losion je za tijelo, ono što je bronzer za lice. On ne ostavlja taman trag niti upadljiv sjaj. Iza sebe ostavlja sjajnu prašinu koja pruža neodoljiv sjaj. Prilikom nanošenja losiona potrebno ga je fino umasirati u kožu kako bi sjaj ravnomjerno prekrio sve dijelove tijela. Zaista se razlikuje od mnogih losiona koji iza sebe ostavljaju šljokice. U ovom slučaju sitni sjaj bude ravnomjerno raspoređen po tijelu, a pritome za sobom ostavlja intenzivan miris shea maslaca.

Otkako sam koristila ovu kremu nijedna druga je ne može zamijeniti. Obzirom da nije lako dostupna ne koristim je svakodnevnom jer je pažljivo čuvam za posebne prilike. Ovo je proizvod kojemu bi se uvijek vraćala i zaista je moj omiljeni losion. U narednim slikama možete vidjeti sjaj koji pruža ova savršena krema za tijelo.

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

Zar nije divna?

fairy nona

Koristite li vi VS proizvode? Koje je vaš omiljeni losion? 
Hvala Vam na čitanju <3

You May Also Like

1 komentara

  1. Da li se ovaj set može naći u DM-u u Sarajevu? Hvala na preporuci!

    OdgovoriIzbriši