TTA Today mirisni set za prostorije

by - 05:36:00

TTA Today mirisni set za prostorije


fairynona

U posljednje vrijeme sve više uživam provodeći svoje slobodno vrijeme u vlastitom domu. Nakon napornog dana ono što me najviše opusti jeste odmaranje uz neki dobar film, čitanje knjige ili samo ležanje i uživanje u prostorijama koje sam rado uređivala po svom ukusu. Uređenje enterijera je moja velika ljubav još od malih nogu i danas u potpunosti uživam u svakom kutku svog doma.

Unošenje mirisnih nota u  dom je nešto što praktikujem skoro pa svakodnevno. Sigurna sam da svatko voli ući u mirisne prostorije. Jedan od načina da to najlakše postignem jeste korištenje mirisnih svijeća. Ja ih obožavam i imam ih zaista mnogo. Neke od njih čak i nisu mirisne, ali volim kada na stolu imam svijećnjak na kojem se nalazi velika svijeća.

Nedavno sam listajući Avon katalog naišla na mirisni set iz poznate TTA mirisne kolekcije. Sigurna sam da ste barem jednom probale jedan od predivnih parfema ove parfemske kolekcije, bilo da je to Today, Tomorrow, Always ili ipak neki od limitiranih izdanja. Svaki je poseban na svoj način, kao i dugotrajan i postojan na koži. TTA kolekcija predstavlja zaštitni znak Avon kompanije i mnogo me obradovalo kada sam vidjela da su svoju kolekciju obogatili sa proizvodima za osvježenje prostorija.

TTA mirisni set o kojem ću vam pisati u ovom postu sastavljen je od:
1 stakleni difuzer (50ml ulja sa mirisom Today parfema)
5 drvenih štapića
2 mirisne svijeće

Odmah na početku osvrnut ću se na sam izgled jer ja osobno na ovakvim stvarima mnogo volim estetiku.
Difuzer je izrađen od stakla kako bi se očuvao miris koji se nalazi u njemu. Ispod čepa koji je ukrašen zlatnom bojom, nalazi se dodatni plastični čep koji osigurava očuvanje mirisa. Svijeće koje su od bijelog voska također se nalaze u staklenim svijećnjacima, bez mnogo detalja. Izgledaju kao čašice na kojima se nalazi samo natpis Today parfema.
Sasvim minijaturno dekorisan ovaj set se može uklopiti u raznovrsno dizajnirane enterijere.
Mene osobno podsjeća na skandinavski stil jer nema mnogo detalja i preovladava bijela boja.

fairynona

 Ambalaža seta je kutija u kojoj je lijepo upakovan set, a ispod samog seta nalazi se papir sa svim detaljnijim informacijama o setu. Ovakvo pakovanje je idealno za poklon, a sigurna sam da bi ovakav poklon izmamio osmijeh na mnogim licima.

fairynona

fairynona

Način upotrebe

Korištenje ovakvih proizvoda je mnogo jednostavno. Namjenjeni su osvježavanju prostora, pri čemu ostavljaju intenzivan miris koji se zadržava više sati u prostorijama.
Odmah pri uklanjanu čepa sa staklene bočice  osjeti se intenzivan miris Today parfema. Štapiće stavite u bočicu i možete uživati u mirisu koji se počinje širiti. Možete staviti samo dva ili tri štapića, ali moja preporuka je da koristite svih pet jer tako pružaju jači miris.
Nakon nekog vremena možete štapiće okrenuti, te na taj način pojačati intenzitet mirisa.
Za dodatan ugođaj upalite i svijeće. One također šire opojni miris,a pored toga i lijepo izgledaju.
Miris u prostoriji se osjeti odmah nakon deset minuta. Dovoljno je da svijeće budu upaljene 15 minuta i cijela prostorija će mirisati tokom cijelog dana.
Moram priznati da sam bila oduševljena jačinom i dugotrajnošću mirisa.

fairynona

Ja osobno obožavam kada mi prostorije mirišu, bilo da sam sama ili da mi dolaze gosti. Pored lijepog mirisa, ovaj set mi se fino uklopio i sa ostalim dekorativnim detaljima.

fairynona


Koristite li vi ovakve detalje za uređenje i osvježenje prostorija?
Mislim da ove sitnice od običnog dana ili večeri mogu napraviti potpunu suprotnost. 
Kako vam se dopada ovaj set o kojem sam pisala?

fairynona

TTA set možete pronaći u aktuelnoj Avon brošuri po cijeni od 39,90KM.
Hvala Vam na čitanju <3

You May Also Like

0 komentara