Deborah Trio Hi-Tech sjene za oči

by - 04:50:00

Deborah Trio Hi- Tech sjene za oči


U posljednje vrijeme sve manje koristim tuš za oči i sve više naglašavam kapke pomoću sjena za oči. Raznorazni efekti se mogu postići uz lijepe nijanse i malo mašte.
Podijelit ću sa vama svoje isksutvo o Deborah Trio Hi-Tech sjenama za oči.



Dugo sam posmatrala ove sjene, jer djeluju privlačno i imaju neobične tonove boja. Nedavno sam kupila dvije palete ovih sjena u broju 02 i 08 i zadovoljna sam utiscima.
Palete su upakovane u plastičnu ambalažu, sa bezbojnim poklopcem. Lako se otvaraju i ne možete "slučajno noktom ili prstom" zakačit sjenku i oštetiti je, što se mnogima od nas dešava u nespretnosti.
Palete se sastoje od kombinacije tri nijanse, koje su usklađene tako da možete postići razne efekte na očima za dnevni i noćni make up.
U svakom pakovanju je i dvostrani spužvasti aplikator
Aplikatori koji dolaze uz sjene, po mom mišljenu su uglavnom beskorisni, ali ove sam koristila jer su malo drugačiji od ostalih.
Na poleđini sjene piše da za intenzivniji izgled  sjenu nanosite sa vlažnim aplikatorom. Ja sam to prvi put probala sa ovim sjenama i pokazalo se kao djelotvorno :)

Tekstura sjena je srednje tvrda. Na prvi pogled sjene se truse u paleti, ali kada ih pažljivo nanesete kistom, rezultati su drugačiji.  
Pigmentacija nijansi je srednje izrazita. U svakoj boji dominira sedefasti sjaj, koji prati ovu paletu.

Sve sjene se savršeno blendaju.

Trajnost make upa sa ovom paletom je zadovoljavajuća. U kombinaciji sa dobrim primerom može trajati i 6 sati, bez nakupljanja u naborima kapaka.

Swatchevi ovako izgledaju bez primera 



Uradila sam i swatcheve nanešene vlažnim aplikatorom, kao što je Deborah predložio, i uistinu su intenzivnijeg izgleda



Paleta u nijasni 02


Ova paleta me privukla zbog kombinacije boja. Boje su savršeno usklađene. Za one koji nemaju dosta sjenila u svojoj kolekciji, ovo pakovanje će zadovoljiti sve potrebe dnevnog i noćnog make upa. Na slici možete vidjeti da se sastoji od tamno smeđe, žuto zlatne i bijele nijanse. Svetri nijanse su podjednako sedefaste i nema razlike u pigmentaciji i teksturi. 
Mogu se koristit i za noćni i dnevni make up.


Paleta u nijasni 08



Ovu paletu sam izabrala prije svega zbog bordo i plave boje. Obožavam bordo nijanse, bilo da su mat ili sedefaste, jer daju neodoljiv izgled i nisu upadljive kao crne sjene.
Ova paleta sadrži bordo, plavu i zlatnu nijansu. Svetri boje su podjednako sedefastenema razlike u teksturi, ni pigmentaciji.
Kombinacija ovih boja pruža zavodljiv izgled.



Na slikama možete vidjeti kako sam ih ja koristila i kakav izgled sam postigla. 
Prve dvije slike prikazuju izgled koji se dobije kada sjene nasete suhim kistom. 


Paleta u broju 08

Paleta u broju 02


Iduće slike prikazuju sjene nanešene vlažnim aplikatorom, koji dolazi u paleti. Boje su intenzivnije, kao što i piše na poleđini palete. Meni se više dopao ovaj način šminkanja za razliku od prethodnog. Idelano za večernji make up :)

Paleta  u broju 08

Paleta u broju 02


Ove palete možete kupiti u DM-u i CM-u po cijeni od 19,75 KM.
Jeste li vi probali ove sjene i kakva su vaša iskustva?

You May Also Like

2 komentara