Avon - Visible Perfection krema za područje oko očiju

by - 04:23:00

Njega okoloočnog područja


Kada je upitanju njega lica treba voditi računa o svim dijelovima pa tako i o području oko očiju. Koža oko očiju je tanka i osjetljiva te sadrži manje masnoće u odnosu na ostale dijelove lica i stoga zahtjeva posebnu njegu. Preporučljivo je već u 20-tima započeti sa njegom okoloočnog područja. Kreme koje su namjenjene za njegu tog područja trebaju pružiti dovoljno hidratacije, čime će se ublažiti nastanak bora.
Ja sam već prije tri godine započela sa korištenjem ovih krema kako bi dodatno njegovala to područje, a prvenstveno zbog svakodnevnog korištenja šminke.

Prošlog mjeseca, u Avonovom katalogu, bila je istaknuta Anew Vitale Visible Perfection gel krema za područje oko očiju. Duži niz godina koristim kreme iz ove linije i nisu me razočarale, tako da sam naručila i ovu.

Proizvod je smješten u kartonskoj kutiji, na kojoj su naznačene sve potrebne informacije od sastava kreme, načina upotrebe do roka trajanja. U kutiji se nalazi i papirić na kojemu se nalazi opis kreme i njen učinak. Sama gel-krema dolazi u tubici svijetlo roze boje u količini od 15 ml. Tubica ima srebrni čep, koji razbija ovu roza boju. 



Otvor koji je namjenjen za doziranje kreme je dosta praktičan jer je uzak, tako da možete kontrolisati količinu koju ćete istisnuti. Meni se više sviđaju ovakva pakovanja krema, za razliku od onih u teglicama gdje moram prstima nanositi kremu, a u ovom slučaju kremu nanosim direktno iz tube, što mi olakšava posao.



Avon je za ovu kremu rekao: "Izglađuje sitne bore, smanjuje otečenost područja ispod očiju, smanjuje podočnjake, vraća mladalački sjaj i daje svjež izgled, te intenzivno hidratizira."

Nemam izražene podočnjake, ali sitne borice imam i ne volim kada mi se korektor nakupi na tim djelovima. Odmah nakon ljeta, kada dolazi hladnije vrijeme, područje oko očiju mi je pomalo suho i zahtjeva dodatnu hidrataciju. Pored toga, oči su mi jako osjetljive, prevenstveno ujutro, i nekada budu natečene. Mnoge kreme mi smetaju pa mi oči počnu suziti. Stoga često uzimam kreme i dosta njih ne zadržim, ali ova je zadovoljila moje potrebe i nju sam zadržala.

Krema je bijele boje i lagane gelaste teksture. Nakon nanošenja se brzo upije i zaista je potrebna mala količina kreme da bi zadovoljila potrebe. 



Nakon što se krema upije koža ostaje glatka na dodir i malo zategnuta. Već nakon 5-10 minuta poslije nanošenja, možete nanijeti korektor na podočnjake, ukoliko se šminkate.
Pošto ja svakodnevno koristim korektor u šminkanju, nisam imala negativne utiske poput nakupljanja u boricama. Krema je odlična podloga za korektor, fino ga prihvati i nije se nakupljao niti isušio područje oko očiju.

Pored toga što odlično surađuje sa korektorom i izgladi sitne borice, koža dodatno djeluje zdravo i svježe. Moram spomenuti i to da u maloj mjeri smanji otečenost oko očiju. Nemojte očekivati da će vam podočnjaci u potpunosti nestati, ali će sigurno biti manje izraženi.
Ono što mi se najviše svidjelo je to da mi oči nisu suzile tokom korištenja kreme, jer s tim imam veliki problem.
Krema je oftamološki i dermatološki testirana i prikladna za sve tipove kože i nema miris.

Koristila sam je ujutro i navečer, tako sto nanesem na područje ispod očiju i utapkam je prstima. Pri tome sam pazila da krema ne uđe u oko jer u tom slučaju pomalo pecka.
Nakon 5-10 minuta krema se u poptunosti upije. Namjenjena je i za kapke, ali ja je nisam koristila na tim dijelovima. Još uvijek ne osjetim potrebu da kreme stavljam na sve dijelove okoloočnog područja, tako da ih prvenstveno koristim samo u predjelu ispod oka, i povremeno oko oka.
Upotreba ove kreme mi nije izazvala nastanak milija i grisa.

Na slikama možete vidjeti razliku prije i poslije nanošenja kreme. 




Na prvoj slici možete vidjeti kako ujutro izgledaju moji podočnjaci. Nakon ove kreme je potpuno drugačije.

Kremu možete pronaći u Avonovom katalogu po cijeni od 16,90 KM.
Hvala na čitanju <3

You May Also Like

2 komentara

  1. Draga Ivaona,divan post!Odlično si nam predstavila proizvod i mislim da je odličan!Fotke mi se isto jako dopadaju! <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------- novi post

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, drago mi je da ti se sviđa.
      Pratimo se :)

      Izbriši