Baby Blue bag Elizabeth bag

by - 09:21:00

Blue obsession



Pastelne boje ne napuštaju modni svijet već nekoliko sezona. Plava boja je uvijek bila posebna sa svojim mnogobrojnim nijansama, a prvenstveno u "jeans svijetu". 
Jedna od nijansi divne plave boje svoju ljepotu nije isticala nekoliko godina, dok je sada postala dominantna u svim brendovima. Riječ je o svijetlo plavoj boji, poznatijoj kao baby blue boja. 
Dovoljna doza plave boje koja pokazuje nježnost i romantiku zasigurno je osvojila srca mnogih ljubitelja mode. Sa ovom bojom nećete pogriješiti ove sezone. Avon ide u korak sa vremenom i njegova idealna kratica "Više od ljepote" nas je i ovaj put očarala sa ponudom modnih dodataka u aktuelnim katalozima. 

Lijepa torba je najljepši modni dodatak koji može upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Ako pratite modu i volite trendi stvari, u Avonovom katalogu ćete pronaći torbu koja će vas očarati. Prva karakteristika ove torbe je baby blue boja, a pored toga dostupna je i u bež boji za one koji su odani nude nijansama. Klasičan oblik sa podesivom ručkom i vanjskim džepićem može zadovoljiti potrebe svake dame.
Njeno puno ime je Elizabeth torba.



Zar nije divna?

Materijal je od vještačke kože (PVC). Gotovo sve Avonove torbe su istog materijala i odlične kvalitete. Nedavno sam pisala o njihovom nakitu (ovdje), koji često nosim i odlične je kvalitete, ali moram naglasiti da u svojoj raznolikoj ponudi imaju i torbe izuzetne kvalitetno i unikatno urađene.
Godinama sam stalni korisnik Avon torbi i sa sigurnošću ističem njihov kvalitet. Ne pucaju, rajsferšluz se ne kvari, postava se neće lako poderati i ono najvažnije jeste da može podnijeti dosta tereta :)
Meni je i najveća torba mala, stoga uvijek biram veće torbe. 

Dimenzije ove torbe su 35 - 13,5 - 24 cm, a njen podesivi remen je maksimalne dužine 140 cm, a kada ga uduplate 70 cm. Ovo su dimenzije idealne torbe, ne previše velika niti previše mala. Idealna veličina torbe u koju može sve stati. Unutršnjost torbe je ispunjena džepićem sa rajsferšlusom, te pregradom za mobitel.


Baby blue torbu sa unikatnim oblikom možete ukombinovati na više načina. Nećete pogriješiti ukoliko je nosite na posao, u šetnju ili ako izađete u haljini i cipelama na petu. Zaista je možete nositi na više načina, a kako sam to ja radila, vidjet ćete u narednim slikama.








Elizabeth torbu možete pronaći u aktuelnom katalogu po cijeni od 59,90 KM.

Nosite li vi baby blue nijansu i jeste li uzimali Avon torbe? Kako vam se sviđa Elizabeth torba?

Hvala Vam na čitanju <3

You May Also Like

0 komentara