Makeup organizer MARK AVON

by - 09:58:00

Organizer za šminku MARK Avon


Pozdrav za sve moje čitateljke :) nadam se da uživate ove nedjelje jer je dan baš za odmaranja :)
Obzirom da sam danas i ja kući sa porodicom, i cijeli dan se odmaram, odlučila sam napisati jedan zanimljiv post. Riječ je o veoma praktičnoj stvari koja je potrebna svim ljubiteljima kozmetike i ostalih stvarčica.

Prvo ću vas pitati gdje vi držite svoju kozmetiku? 
Kozmetičke torbe i slične stvari su veoma zanimljive i njihova svrha je zaista nevjerovatna, ali šta se dešava kada je torba puna i više nema prostora u njoj? Mi ljubitelji kozmetike često kupujemo novitete i jednom shvatimo da ih je previše. U tom slučaju ja poklonim prijateljicama sve što više ne koristim, ali idalje mi je torba puna i nekada "rovim" da izvučem nešto sa dna torbe i svaki dan isti problem.. Kada idem na odmor, uvijek male torbice i nesesere pretrpam kozmetikom i onda mi je teško izvući puder ili maskaru, jer meni "sve to treba".

Nedavno sam u Avon katalogu naišla na stranicu koja je prikazivala makeup organizer, ali nisam se puno zadržala tu jer sam  mislila da je to samo još jedna torba...i onda slijedi pravo iznenađenje :)
Nakon dva dana sam dobila paketić iz Avona u kojem su bile kreme za zaštitu od sunčanja i ovaj divni organizer. Ako me pratite na instagramu mogli ste vidjeti video koji sam napravila, a ukoliko niste, možete ga vidjeti ovdje . Zaista sam bila oduševljena onim što sam vidjela i sreći nije bilo kraja, jer sam konačno imala mjesto za moje najpotrebnije stvarčice koje će biti lijepo razvrstane. Bez problema ću se snalaziti.

Organizer izgleda ovako kada se otvori:

a kada ga sklopimo ovako:



Tako je malen i praktičan, jednom rječju savršen je!
Napravljen je od kombincije poliestera i najlona. U ovom slučaju najlon je pozitivna strana ovog organizera jer ako vam se nešto slučajno prospe, neće druge stvari doticati. Na vrhu ima i metalnu kukicu tako da ga možete držati negdje na zidu ili vratima.


Kao što se vidjeli na slikama, ima četiri pergrade identične veličine, koje se otvaraju sa rajferšluzom. 


Sa ovim pregradama možete odlično organizovati svoje najpotrebnije stavari. Recimo u prvu stavite kozmetiku za lice, poput pudera, rumenila, bronzera i drugo. U drugu stavite kozmetiku za oči, u treću za usne, a u četvrtu možete parfeme. Idealan je za putovanja, jer možete ponijeti osnovne stvari i imati ih sve na jednom mjestu. Ovako sam ja razvrstala svoju kozmetiku koju najčešće koristim


Vjerovali ili ne, ali kada se sklopi može stati i u torbu prosječne veličine.
Meni je pomogao da se lakše snalazim i uvijek su mi pri ruci najpotrebnije stvari. Nema više onoga da rovim po kozmetičkoj torbi...moja svakodnevna kozmetika mi je sada pri ruci uz moj Mark organizer :)




Kako vam se dopao ovaj savršeni organizer kozmetike?
Hvala Vam na čitanju <3

You May Also Like

3 komentara

  1. Predobro, jako prakticno. Sve na jednom mjestu. Odlican post. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako da kupim taj organizer za sminku?

    OdgovoriIzbriši