HAZEL BACKPACK - Avon

by - 12:01:00

Hazel ruksak- Avon

fairynona


Ruksaci su apsolutni hit posljednih nekoliko sezona. Sigurno većina nas nije očekivala da će baš oni zamijeniti torbe, ali ipak su zauzeli prvo mjesto. Moram vam priznati da nisam dopuštala da bilo što zamijenili ulogu mojih torbi. Ruksaci su me uvijek asocirali na škloske dane, odlazak u fitnes centar ili neki turistički izlet, tako da sam ostala odana torbama sve do jednog trenutka.

Nekada početkom ljeta moju pažnju je osvojio bež ruksak, kojeg ste vjerovatno mogli vidjeti na mom instagram profilu, a nakon njega još jedan..i onda shvatim da sam ih i ja počela koristiti i kombinovati uz razne modne kombinacije. Iako sam ljubitelj torbi, svoju kolekciju sam upotpunila sa par ruksaka i veoma često ih nosim. Tako sam nedavno ostala zapažena ljepotom crnog ruksaka koji je krasio stranice Avon kataloga. Čim sam ga ugledala, znala sam da će biti moj :) tako je i bilo. Naručila sam ga i željno iščekivala da ga počnem nositi.

O kvaliteti Avon torbi već sam vam pisala ovdje  tako da sam se radovala još jednom divnom modnom dodatku koji je izuzetno dobrog kvaliteta.
Moderan, praktičan i elegantan su pridjevi koji krase opis ovog ruksaka. Njegovo puno ime je Hazel ruksak, a izgleda ovako.

fairynona

Napravljen je od vještačke kože (PVC) koja izgledom podsjeća na pravu kožu u crnoj boji. Nema mnogo detalja na sebi, izuzev dva rajferšluza od kojih jedan čini glavni otvor, a drugi prelazi po cijeloj širini i također pri otvaranju pokazuje jedan veliki džep u koji može stati mnogo stvari. Unutrašnja strana ruksaka sastoji se od još jednog džepica sa rajferšluzom i pored toga ima posebno odvojen dio koji je namjenjen za mobitel i kartice. Raspored džepova je veoma lijepo dizajniran i na prvi pogled ih ne biste primjetili, posebno na vanjskoj strani, gdje rajferšluz izgleda kao ukras. 
Ručke su također podesive dužine i čvrsto pričvršćene za svoj oslonac i neće se lako od njega odvojiti. Zaista divan dizajn koji je veoma praktičan.
U narednim slikama možete vidjeti kako izgleda ovo malo savršenstvo :)


fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

Postala sam veliki fan ovog ruksaka koji je veoma praktičan, a uz to i ženstven. Osvježava svaki moj outfit i pomaže da izgledam moderno. Možete ga nositi na leđima, ali i u ruci pomoću male ručkice. 

Svojim praktičnim dizajnom se izdvaja od mnogih torbi i uklapa uz razne modne kombinacije koje prate sve trendove. Moram spomenuti da je naizgled prosječne veličine, iako u njegovu unutrašnjost može stati veoma mnogo stvari krenuvši od rokovnika, kišobrana, kozmetičke torbice, pa čak i knjiga.

U narednim slikama možete vidjeti nekoliko kombinacija koje sam upotpunila Hazel ruksakom.


fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

Mogli ste vidjeti da se fino uklapa uz sportsku odjeću, ali i uz ženstveniju poput košuljica i sakoića. Sa njim ne možete pogriješiti jer je moderan i praktičan, te pogodan za sve dobne skupine.

Možete ga pronaći u Avonovom katalogu po cijeni od 59,95KM.
Na samom kraju posta ostavit ću vam link sa Avonovog youtube kanala koji detaljnije prikazuje Hazel ruksak.

Nosite li vi ruksake i kako vam se dopada ovaj?
Hvala Vam na čitanju <3


Link ruksaka: https://www.youtube.com/watch?v=akmsOI53O14



You May Also Like

2 komentara

  1. Predivno. Iako ne volim nesto posebno ruksake, pantole i duks su mi hit, odakle su?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vam mnogo, a kompletan outfit dolazi iz Pull&Bear :)

      Izbriši