HELLO OCTOBER

by - 13:20:00

Hello autumn



Jesen je moje najdraže godišnje doba jer pruža pregršt ideja u kojima možemo kreirat mnogobrojne outfite. Sunce je malo milosrdnije pa je veoma ugodno za šetnju. Obožavam jesenske šetnje i zaista uživam u svakom trenutku jer je to divno vrijeme na izmaku. Nakon toga dolazi nam zima koja sa sobom nosi slojevitu odjeću i hladne dane, a da vam priznam nisam veliki ljubitelj toga. Ipak biram jesen ispred svih godišnjih doba. 

Nedjelja, osunčana i lijepa, dan za odmora uvijek nam pruža divne trenutke. Iako radim nedjeljom, uspjela sam izdvojit nekoliko minuta za šetnju. Danas je 1.oktobar, i moram priznati da me asocira na jesen, jer septembar prati posljednje dane ljeta.
Ispraćajući ljeto pozdravila sam se sa ljetnom odjećom i zaista će mi nedostajati, ali ne previše jer oktobar nudi mnogo lijepih dana.
Tako sam u današnjoj šetnji obukla nekoliko omiljenih komada i odlučila to podijeliti sa vama.
Iako nisam ljubitelj crne boje moram priznati da mi je neodoljiva kada je upitanju kombinacija crne i srebrne boje. 
Crna majica širih rukava sa nekoliko detalja odlično se uklopila sa srebrnom suknjicom. Obožavam ovakve majice jer je i ona sama dovoljna da bi skrenula pažnju na sebe. Ovo divno vrijeme nije zahtjevalo jaknu tako da sam je izostavila. Pažnju sam skrenula na detalje kojima sam malo opsjednuta u posljednje vrijeme. Riječ je o crnoj beretki i dubokim čarapama. Beretka je definitivno apsolutni hit ove sezone. Dolazi iz Pull&Bear i moram priznati da nisam vidjela ljepšu ni u jednoj radnji. Savršena je i uklapa se uz svaki outfit. Koštala je 30KM i jako je kvalitetna. U jednom od idućih postova ću vam je predstavit.
Kompletan outfit prate crne martinke i moja omiljena torba koja se uklapa uz bilo koji outfit.


fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

fairynona

Kako vam se dopada ovaj outfit koji ispraća ljeto?
Hvala Vam na čitanju <3

Majica: Zara
Suknja: Pull&Bear
Kapa: Pull&Bear
Torba: Zara
Čarape: New Yorker
Čizme : Deichmann

You May Also Like

3 komentara

  1. Svidja mi se kako si sve uklopila, smjelo bas. Koliko su udobne cizme? Kakav je kvalitet? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mnogo. Čizimice su preudobne i moram reći da su ovo moje prve martinke. Nedavno sam ih počela nositi, iako su već dugo u svijetu mode ja nisam bila taj tip...ali sada sa sigurnošću kažem da su "must have" i da ću ih sigurno često kombinovati uz svoje modne kombinacije :)

      Izbriši