L'OREAL MEGA VOLUME MISS HIPPIE MASKARA

by - 12:51:00

L'oreal Mega Volume Miss Hippie maskara

fairynona

Vjerovatno vam je poznato da je Loreal jedan od meni osobno dražih drogerijskih brendova. Uglavnom sam zadovoljna njihovim proizvodima i moram priznati da ih obožavam. Do sada na mom blogu niste mogli čitati o Loreal maskarama, pa sam odlučila današnji post posvetiti jednoj divnoj maskari koju sam sasvim slučajno kupila. Detaljnije o tome imate u nastavku :)

Moj dnevni make up je nezamisliv bez maskare. Svaki dan se šminkam i veoma često kupujem maskare jer ih brzo potrošim. Već sam pisala da obožavam Luxe maskaru koju najčešće koristim, ali kada nju potrošim nemam vremena čekati da stigne narudžba, onda uglavnom kupim neku od raznovrsnih Lorealovih. Tako sam se sasvim slučajno prošlog ljeta upoznala i sa ovom Miss Hippie maskarom.
Čitala sam o njoj kod mnogih blogerki i tako se odlučih za baš njenu kupovinu. Odmah pri prvoj upotrebi mi se dopala i nakon toga sam je još nekoliko puta kupila. Uzevši u obzir te činjenice te moju ljubav prema Lorealu, smatram da zaslužuje da joj posvetim barem jedan post te time moje čitateljice upoznam sa njom :)

fairynona

Kao što možete vidjeti na slici ambalaža je veoma simpatična i upadljiva sa svojim dizajnom. Tubica u kojoj se nalazi čudotvorna pasta je u crnoj boji, a njena kapica u narančastoj. Na tubici se nalazi natpis "MEGA VOLUMEN" u narančastoj boji dok na kapici "Miss Hippie" u crnoj . Mnogo mi se dopao ovaj kontrast boja koji je osmišljen da bude jednostavan ali ipak upadljiv.

fairynona

Sama tubica nema mnogo detalja, ali zato pri odvrtanju maskare odmah ćete uočiti mega četkicu koja ima glavnu ulogu u ovoj priči :)

fairynona

Mega četkica koja je proslavila ovu maskaru veoma je razgranata. Sastoji se od mnoštva zubaca-vlakana koji su dizajnirani tako da omogućavaju hipi izgled trepavica. Sama riječ hipi stvara mi sliku dugih i upadljivih trepavica, a to nam u konačnici i obećava ova četkica. Na prvi utisak sam mislila da mi ovaj oblik četkice neće odgovarati jer su zubci duži nego što sam navikla, ali snašla sam se i u suštini nisam na kapcima imala mnogo neželjenih mrlja :)
Ovakve četkice iznesu više maskare pri jednom izvlačenju iz tubice, za razliku od onih sa manjim zubicma. To mi se dopada jer omogućava brže isticanje trepavica.

fairynona

Tekstura maskare je veoma gusta sa intenzivnom crnom bojom. Ne suši se brzo, tako da je možete bez problema nadograditi u drugom sloju. Zahvaljujući gustoj teksturi i mega četkici, jedan sloj maskare će naglasiti oči, a već dva sloja daju dramatičan look i uistinu mega trepavice. Na grudvice zaboravite, nema ih jer se drugi sloj maskare fino spoji sa prvim slojem i time samo produlji trepavice. 
Mislim da je ova maskara ostvarila svoja obećanja po pitanju volumena jer ima odličnu četkicu. Sa njom možete biti sigurni da će vaše oči biti zapažene.

Na slici možete vidjeti kako izgledaju dva sloja maskare na mojim očima.

fairynona

Oči su poptuno drugačije bez maskare i sa njom. Zaista napravi mega volumen.
U suštini sam zadovoljna utiscima i samim izgledom koji postignem ovom četkicom. 

fairynona

fairynona

fairynona

Maskara je stvarno fenomenalna, i nije mi izazvala nikakve iritacije u očima. Skida se jednostavno pomoću micelarne vode, a možete je skinuti i sa toplom vodom i sapunom.

O trajnosti ne mogu mnogo reći jer maskare svakodnevno koristim, pa ih stoga svaki mjesec kupujem. Tokom svakodnevne upotrebe može trajati neke tri sedmice, a već nakon toga postane suha, jer je većinski dio potrošen. Uglavnom na očima može biti 6-7 sati, a nakon toga na dijelovima ispod obrva ponekad ostanu mali tragovi. Ovo se dešava u mom slučaju jer imam duge trepavice, a gornji dio kapka malo spušten, pa mi onda trepavice dodiruju taj dio ispod obrva. Ti mali tragovi budu većinom kada sam cijeli dan na poslu pa i sama šminka izgubi svoje dejstvo. Kada primjetim nešto takvo, obrišem male tragove maskare i bude sve na svom mjestu :)
To ne mogu svrstati kao negativnu osobinu, jer ipak suština svega je u tome šta nam pruža ova maskara, a pruža nam neodoljiv pogled.

fairynona

Cijena ove maskare je oko 20KM, ali bude često na sniženjima pa stoga nemojte propustit priliku da je probate na jednom od sniženja :)

Jeste li probali ovu maskaru? Koja je vaša omiljena maskara?
Hvala Vam na čitanju <3

You May Also Like

4 komentara

  1. Odličan post i recenzija i kvalitetne fotografije. Takodje obožavam Loreal kao brend, ali nisam još uvek probala ovu maskaru. Ne sumnjam da je odlična kao i sve njihove maskare. Tebi se baš vidi razlika sa i bez maskre. Uživala sam čitajući.
    Zapratila sam te, ako budeš uzvratila biće mi mnogo drago :)
    Magični svet lepote

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala mnogo ljepotice :) Ja osobno obožavam Loreal i nisam se nikada razočarala u njihove proizvode.
    Praćenje ću ti uzvratit <3

    OdgovoriIzbriši