Avon Ultra Beauty Lip Stylo ruž za usne

by - 04:00:00

Avon Ultra Beauty Lip Stylo ruž za usne



Većina djevojaka voli kada može svoj omiljeni ruž smjestit i u najmanju torbu. Najpraktičniji ruževi za to su ruževi u olovci, ili ruževi koji su pakovani kao ovi Avonovi Ultra Beauty Lip Stylo ruževi, koji se odlikuju elegantnom i crnom ambalažom, bez puno detalja. Zauzimaju sasvim malo mjesta u našim torbama i uvijek su uz nas.



Ruževi dolaze u količini od 1,8 gr. Cijena im je 10,50 KM, ali često budu sniženi do 50 %. 
Kao što sam već rekla ruževi su praktično upakovani u crnu plastiku i jednostavno se otvaraju. 
Upotpunila sam svoju kolekciju sa tri nijanse: Eternal Flame, Totally Twig i Cappuccino.


Mogu slobodno reći da je boja ruževa dugotrajna na usnama. Dovoljna su dva sloja, kako bi boja bila postojana. Mogu trajati dva sata bez popravke.
Dosta su kremasti i nimalo ne isušuju usne, niti se kupe u naborima usana.
Volim ove nijanse, ali svaka ima svoje karakteristike.
Ovako izgledaju swatchevi




Prvo ću vam opisati nijansu Eternal Flame. To je bila prva boja iz ove linije, sa kojom sam upotpunila svoju kolekciju.
Ono što me privuklo kod ove nijanse jeste ova tamno crvena boja, koja nije bordo i nema narandžasti podton. Elegantna crvena boja, za kojom sam dugo tragala. Većinom kada kupim ruž, to bude klasična crvena, ili neka bordo nijansa, ali ova je drugačija.
Dugo sam tražila ovu boju. Ističe boju zubi, a osmjeh i usne izgledaju luksuzno. Na swatchu izgleda kao klasična crvena, ali na usnama je drugačija. Boja je zaista postojana i dugotrajna na usnama. Nema shimmer ni sjaj.
U početku djeluje kao kremasti ruž, ali nakon par minuta se osuši i dobije lagani mat završetak.


Totally Twig nijansu sam naručila jer volim ove "nijanse mesa". Prikladne su mi za sve prilike i za svaki dan. Nije neutralna, a ni  previše upadljiva na usnama. Stekla sam dojam da je ova nijansa više kremasta za razliku od prethodne  Eternal Flame, i da nema taj mat završetak. Ni ovdje nema nikakvog shimmera ni sjaja. Boja je trajna i ne kupi se u naborima usana. 


Cappuccino nijansu sam uzela jer nisam mogla odoliti da imam i jednu neutralnu boju, sa ovako finim i praktičnim pakovanjem.
Iako nisam ljubitelj svijetlih usana, ovaj ruž koristim često. Boja mi je u katalogu izgledala dosta neutralna, ali uživo je tamnija nego na slici. Prelijepa nježna boja, koja se savršeno stopi sa smeđom olovkom za usne. Nakon nanošenja ruž je kremast na usnama, ali ubrzo se osuši i dobije lagani mat završetak, kao i boja Eternal Flame. Ni ova boja nema shimmer i ne kupi se u naborima usana, ali je trajnost ruža nešto manja za razliku od prethodne dvije.


Jeste li vi probale ove ruževe i koji su vaši utisci?

You May Also Like

2 komentara